Troba el cotxe de segona mà, ocasió, seminou o km 0 que busques. Tots revisats i posats a punt amb la garantia Das WeltAuto. i amb la qualitat que exigeixes:

88 cotxes d'ocasió trobats

( pàgina 1 de 6)
Anteriors
Següents
88 cotxes d'ocasió trobats ( pàgina 1 de 6)
Anteriors
Següents
El Grup Lesseps és un concessionari SEAT oficial especialitzat en la venda de vehicles nous SEAT, km0, cotxes de segona mà i d’ocasió. Comptem amb més de 20.000 metres quadrats d’instal·lacions repartits en quatre grans concessionaris situats a Barcelona: Martorell, Mataró, Badalona i Blanes. Des de la nostra obertura hem experimentat un constant creixement basat en el nostre esforç i la confiança que han dipositat en nosaltres tots els nostres clients.

On comprar cotxes de segona mà

La compra d’un vehicle suposa una gran inversió, pel què cal meditar molt abans de prendre una decisió. El Grup Lesseps disposa d’una àmplia varietat de vehicles d’ocasió, t’oferim el cotxe que estàs buscant, al millor preu i amb les millors condicions. Tots els nostres vehicles compten amb un quilometratge garantit per diferents mètodes de verificació.

Además, cuentan con una certificación mecánica efectuada por profesionales del motor, que realizan un control detallado del estado y funcionamiento del vehículo. Asimismo, pasan un examen visual que consiste en una inspección de carrocería e interiores, con el fin de ofrecer una garantía completa a todos nuestros vehículos. Desde utilitarios hasta grandes berlinas, pasando por familiares, todoterrenos y monovolúmenes.  Lesseps Ocasión cuenta con una serie de servicios que hacen que los precios de los vehículos sean fijos, por lo que siempre va a saber el coste final del vehículo.

A més, compten amb una certificació mecànica efectuada per professionals del motor, que realitzen un control detallat de l’estat i funcionament del vehicle. Així mateix, passen un examen visual que consisteix en una inspecció de carrosseria i interiors, amb la finalitat d’oferir una garantia completa de tots els nostres vehicles. Des d’utilitaris fins a grans berlines, passant per familiars, tot terrenys i monovolums. Lesseps Ocasió compta amb una sèrie de serveis que fan que els preus dels vehicles siguin fixos, pel què sempre sabrà el cost final del vehicle.

Vehicles d’ocasió a Barcelona

D’aquesta manera, els vehicles de Lesseps Ocasió estan dirigits a un públic exigent que desitja un vehicle d’ocasió sense renunciar a la seguretat de conduir un cotxe totalment revisat, garantit i fiable.

Lesseps Ocasió ofereix una garantia mínima d’un any amb contracte, ja que es sustenta per la Llei de Garanties en la Venda de Béns de Consum. Aquesta garantia li aporta tranquil·litat i seguretat, ja que si el vehicle té un defecte que no s’ha detectat al moment de la compra i es localitzen dins del període de garantia, el Grup Lesseps ho repararà sense cap cost pel client.

Lesseps Ocasió ofereix la possibilitat de finançar el pagament del vehicle amb la finançera o altres entitats amb la finalitat de facilitar l’adquisició del vehicle. A més, no haurà de preocupar-se dels tràmits administratius, ja que nosaltres realitzarem totes les gestions necessàries per a la seva comoditat.

Vehicles d’ocasió al millor preu

Si busques un vehicle d’ocasió, aprofita l’oportunitat a Lesseps Ocasió. Filtra i selecciona entre la gran varietat de models que oferim. En el nostre cercador trobaràs el model de cotxe ideal per a tu, ja que pots filtrar per carrosseria, color, combustible…

Necessites comprar el teu vehicle en un rang de quilometratge delimitat? Indiqui en el cercador els quilòmetres desitjats i triï entre una gran varietat de vehicles d’ocasió en el Grup Lesseps. Una vegada qualificada la cerca doni un cop d’ull als resultats i seleccioni el que més l’agradi!

No perdis l’oportunitat de trobar el teu vehicle d’ocasió, t’esperem.