10 consells per mantenir net el meu cotxe
10 consells per mantenir net el meu cotxe

Com amb totes les coses, si vols fer-ho bé has de seguir unes instruccions i la neteja del cotxe no serà menys:

1.- Utilitzar productes de neteja que estiguin com menys concentrats millor ja que resulten més efectius a l'hora de netejar el cotxe.

2.- Evitar aquells productes que s'anuncien com a perfumats perquè acostumen a estar fabricats amb substàncies químiques que poden produir al·lèrgies. Les marques més conegudes i amb més publicitat no són les úniques que funcionen bé per netejar el teu cotxe.

3.- Assegura't de netejar bé els baixos del cotxe, ja que poden acumular el salnitre de la carretera.

4.- Vigila no acostar massa la mànega a la carrosseria perquè pot danyar la pintura.

5.- Per netejar l'interior d'un cotxe assegura't treure tots els objectes de l'interior abans de passar l'aspirador. Si neteges l'habitacle del vehicle comença netejant les places del darrere: la safata portaobjectes, els seients.

6.- No oblidar netejar les bosses dels seients i si pots introdueix l'aspirador per dins de totes les ranures i plecs del cotxe.

7.- És recomanable que passis l'aspirador pels solcs de la vora del maleter, aquesta zona sol acumular fulles. Després netejar a fons les gomes del marc del maleter i és aconsellable que apliquis un producte protector i engreixis les frontisses.

8.- Per a un resultat més professional a l'interior utilitza una màquina d'injecció-pressió que podrà extreure la pols que hi ha a les zones més profundes i inaccessibles de la tapisseria.

9.- És important netejar les llantes per eliminar tota la carbonissa que desprenen els frens. És recomanable aplicar-li un producte específic per a neteja de llantes i un cop netes utilitzar un segellador de llantes.

10.- La neteja de les llunes és imprescindible per tenir la millor visibilitat possible. Per la part exterior pots utilitzar netejavidres, però per a l'interior és millor fer servir un producte específic i assegurar-te que està net passant un drap i després paper per acabar d'eliminar tota la humitat.

Volver al listado