Consells per eliminar les males olors del teu cotxe
Consells per eliminar les males olors del teu cotxe

És recomanable que després de les vacances es revisi el vehicle per garantir el seu correcte funcionament després de fer un ús més intens d'ell durant l'estiu. És per això, que no ve malament veure que les llums, frens, cobertes o oli estan en perfecte estat per circular sense problemes en la tornada a la rutina.

Però un altre element a vigilar són les olors de l'interior del vehicle per eliminar així l'aroma del menjar, beguda, humitat o tabac i per tornar a recuperar aquesta olor tan agradable de cotxe nou.

Aquests són alguns consells que et serviran per tenir una aroma fresc a l'interior del teu vehicle:

  • Identificar d’on prové la mala olor. En netejar l'interior del cotxe és important retirar les restes de menjar, ja que no valdrà la pena ventilar el vehicle si dins encara hi ha brutícia.
  • Utilitzar l'aspiradora per eliminar tota la brutícia com el fang, la pols… Aquest procés fes-lo amb les finestres tancades.
  • L’amoníac dissolt en aigua t'ajudarà a eliminar l'olor i recuperar l'aspecte original del sostre, tapisseria o estoretes. Després d'aquest procés, no se't oblidi que cal deixar-los assecar totalment mentre es ventila l'interior del vehicle.
  • Un dels mètodes més eficaços és utilitzar un drap humitejat en aigua i suavitzant per netejar la tapisseria. A més, et deixarà bona olor a la tela del cotxe.
  • Escampar bicarbonat de sodi sobre els seients i catifes un cop nets ajuda a neutralitzar i regular el pH de les substàncies i per tant eliminar les males olors que hi hagi en el futur.
  • Finalment, utilitzar ambientador ajudarà a tenir una aroma més agradable al vehicle, però si encara hi ha brutícia no solucionarà el problema.
Volver al listado