El nou Ibiza triomfa als Premis Auto Express
El nou Ibiza triomfa als Premis Auto Express

El nou SEAT Ibiza ha obtingut el seu primer gran premi internacional, just en el mes del seu llançament comercial, en ser proclamat Millor Supermini en els Premis Auto Express New Car 2017. Tot un èxit per al nou model de la marca espanyola, que consolida la seva potencial de líder de mercat i el seu gran atractiu per al client. L'Ibiza entra en la seva cinquena generació en millor forma que mai, sobre una nova plataforma i amb unes cotes impressionants de maneig, qualitat, refinament i tecnologia. Sens dubte, l'Ibiza és el model supervendes de SEAT, i des del seu llançament el 1984, fa ja 33 anys, ha venut 5,5 milions d'unitats.

A propòsit de la gran qualitat de l'Ibiza, l'Editor cap d'Auto Express, Steve Fowler, comenta: "El nou Ibiza ha demostrat una maduresa que no havíem vist mai en aquesta categoria. Ens encanta l'espai, la comoditat i el refinament tant com el seu estil. Però el millor de tot és el preu, és un cotxe que resulta molt assequible".

Les seves paraules donen suport els resultats de la primera anàlisi d'Auto Express a les carreteres britàniques, segons el qual "hi ha un nou gall en el segment favorit dels britànics".

El premi de l'Ibiza arriba un dia després de la presentació internacional del nou Arona, un model amb el qual la companyia realitza la seva primera incursió en el segment dels crossover compactes. Construït sobre la mateixa plataforma que l'Ibiza, estarà disponible en els concessionaris a partir del mes de novembre.

SEAT ha invertit 900 milions d'euros en els dos models, i amb l’Arona augmentarà la cobertura del mercat a un 75%. L’Arona també ajudarà a potenciar més les vendes de SEAT, que de gener a maig d'aquest any han crescut un 13,9%.

Mentre el nou Ibiza acaparava l'atenció, SEAT va rebre més mencions d'Auto Express per als seus models Ateca, en la categoria de SUV mitjà, i per al Alhambra, en l'apartat de MPV.

Volver al listado