El SEAT Ateca, guardonat en els Premis Telva Motor
El SEAT Ateca, guardonat en els Premis Telva Motor

El SEAT Ateca ha estat guardonat amb el premi Telva Motor com el cotxe amb millor relació Qualitat-Preu, en la XXIV edició dels premis que anualment atorga la revista d'estil de vida del Grup Unitat Editorial. Gabriele Palma, director de Màrqueting de SEAT Espanya, ha estat l'encarregat de recollir aquesta nova distinció per al Ateca.

"És un orgull recollir aquest premi en nom de tota la família SEAT. Des del seu llançament, es pot afirmar que el nou SEAT Ateca és un rotund èxit i el reconeixement del jurat dels Premis Telva Motor a la categoria 'Qualitat-Preu', s'uneix als excel·lents dades de vendes que acumula el nostre nou SUV, tant en el mercat espanyol com a nivell mundial", comenta Gabriele Palma.

L'acte de lliurament, celebrat a Madrid, ha comptat, entre altres, amb la presència dels membres del jurat: Carmelo Sanz de Barros, president del RACE; Mario Armero, director general d'ANFAC; Víctor García Alia, secretari general de ANIACAM; Miguel Aguilar, director del Saló de l'Automòbil de Madrid; Sergio Piccione, responsable de Motor d'El Mundo; Mario Gómez, director de marca Motor; Elena Flor, redactora en cap de Telva; i Miriam Mascareñas, redactora d'Telva.com

La revista Telva divideix els seus premis entre les categories "el cotxe més segur", "més familiar", "millor disseny", "més ecològic", "el més ciutadà" i "millor relació qualitat-preu" que ha rebut el SUV de la marca espanyola.

 

L’Ateca continua destacant

El primer SUV de la història de SEAT segueix rebent guardons, després d'aproximadament un any d'èxits en vendes a tot el món. El preu d'accés de l'Ateca parteix des dels 21.650 euros per a les mecàniques gasolina i els 24.510 euros en dièsel, tots dos per a l'acabat Reference, que compta amb un ampli equipament de sèrie, entre el qual cal destacar els 7 airbags, sistema 'Front Asssit '-Assistent de frenada d'emergència-, detector de fatiga del conductor, assistent d'arrencada en pendents, sensor de pressió de pneumàtics, llums diürnes de LED i sistema de so amb pantalla de 12,7 cm (5'') amb múltiples connexions com Bluetooth, port USB, targeta SD i connexió Aux-In.

A mida que l'acabat puja de nivell -Style, Xcellence i FR-, el SEAT Ateca es completa amb multitud de sistemes de seguretat, confort i assistents a la conducció d'última generació, que li fan destacar davant dels seus competidors.

L’Ateca disposa de caixes de canvi manuals de 6 velocitats i automàtiques de doble embragatge DSG de 6 i 7 relacions. Així mateix, es pot optar per dos tipus de tracció, davantera o total 4Drive. Les mecàniques que s'ofereixen per al SUV de SEAT van dels 115 als 190 CV, tant en gasolina com en dièsel. Finalment, cal destacar les qualitats dinàmiques del llançament més recent de la marca, l’Ateca FR, que estrena el nou motor 2.0 TSI de 190 CV -també disponible en l'acabat Xcellence-, associat a la caixa automàtica DSG de 7 relacions i la tracció total 4Drive, amb una acceleració de 0 a 100 km / h en tan sols 7,9 segons i un consum mitjà de 6,9 ​​litres/100 km.

Volver al listado