Google Maps et recordarà on has aparcat el cotxe
Google Maps et recordarà on has aparcat el cotxe

Google té el propòsit de treure’ns el mític maldecap de saber on aparcar el cotxe gràcies a una nova eina de la seva app anomenada "Google Now" que indica de forma automàtica on hem estacionat el vehicle.

Això ja existia, però Google ha simplificat l'aplicació. De tal manera, que ara ets tu el que ha d'indicar que acabes d'estacionar el cotxe perquè Google Maps el registri sobre el mapa amb un globus blau i et serveixi per quan vagis a recollir el vehicle.

Tens la possibilitat d'introduir dades addicionals i fins i tot fotos. Una cosa molt útil quan has aparcat en un centre comercial, pàrquing públic o esplanada, ja que pots afegir una petita descripció a part de la fotografia.

 

T’avisa per renovar el tiquet del pàrquing

Una altra peculiaritat de Google Now és que et permet vincular al teu estacionament a la finalització del temps pagat al parquímetre. Així quan s'aproximi l'hora de la seva fi, Google t’enviarà un recordatori per avisar-te que el teu temps s'acaba. A més, si no arribes a temps per ampliar el termini t'indicarà els minuts que t'has excedit.

Aquesta actualització està operativa per Android en fase beta (necessitaràs l'aplicació 9.49.0). Mentre que pels usuaris d'Apple de moment només és possible disposar de Google Now, si el tens actualitzat a l’iOS 10.

Volver al listado