Jorge Lorenzo i Andrea Dovizioso, nous ambaixadors de SEAT
Jorge Lorenzo i Andrea Dovizioso, nous ambaixadors de SEAT

Els pilots de Ducati Jorge Lorenzo i Andrea Dovizioso seran ambaixadors de SEAT durant l'actual temporada de MotoGP. Tots dos corredors seran la imatge del SEAT León CUPRA, el model més potent de la història de la companyia espanyola.

L'acord entre SEAT i els dos pilots de Ducati se suma a l'existent entre les dues marques, ja que el Lleó CUPRA és també el cotxe oficial de l'equip de competició de Ducati en MotoGP. A més de ser el vehicle oficial de l'escuderia, l'acord també inclou la presència de SEAT a la part frontal de la moto, així com en el mico dels pilots i en l'uniforme dels membres de l'equip.

 

SEAT reforça la seva aposta per l'esportivitat i la competició

Jorge Lorenzo (Palma de Mallorca, 1987) és tricampió del món de MotoGP i bicampió en la categoria de 250cc. Andrea Dovizioso (Forlimpopoli, 1986) ha estat campió del món en la categoria de 125cc i va acabar tercer de MotoGP al any 2011. Tots dos pilots comparteixen valors amb SEAT, com el dinamisme i la passió per la competició.

Tant Lorenzo com Dovizioso conduiran el SEAT León CUPRA que, amb 300 CV, és el model més potent de la història de la marca espanyola. A més, també és el més ràpid ja que accelera de 0 a 100 km / h en tan sol 4,9 segons. El nou model representa la màxima expressió del dinamisme de SEAT, combinant un disseny atractiu i tecnologia innovadora. El CUPRA ofereix unes extraordinàries prestacions que generen un plaer de conducció únic.

D'aquesta manera, SEAT reforça la seva aposta per l'esportivitat i la competició. Aquesta temporada, a més de l'acord amb Ducati, la marca de Barcelona també és el patrocinador oficial del Mundial de Superbikes, amb el Lleó CUPRA com safety car.

Volver al listado