Canvi d’amortidors SEAT
Car suspension realistic icon with wheel tire and shock absorber isolated on white background vector illustration

Has sentit a parlar moltes vegades dels amortidors però no tens clar quina és la seva funció ni quan és necessari canviar-los? Si notes que el teu cotxe està més baix del que és habitual o que la direcció del teu cotxe no respon correctament, és hora que facis una visita al teu taller de confiança. A Grup Lesseps et resoldrem tots els dubtes, pera què els teus desplaçaments siguin segurs i fiables.

Què són els amortidors d’un cotxe?

Aquesta peça té la funció de sostenir tot el pes del cotxe, ajustant les irregularitats del terreny per a què la teva conducció no es vegi perjudicada en excés per un mal terreny. A més, controlen la direcció del vehicle fent els girs més subtils.

Al mercat de l’automoció es poden diferenciar dos tipus d’amortidors: els més senzills són els de doble tub, mentre que els monotub estan reservats per als cotxes de gamma alta o vehicles de competició.

A primera vista, els amortidors són dos elevadors plens d’oli, controlats per un pistó. En funció de l’obertura d’aquest pistó, la fermesa serà major o menor. El nivell d’obertura d’aquest pistó és el que determina la fermesa de l’amortidor de forma automàtica.

Per a què serveixen els amortidors d’un cotxe?

Els amortidors són fonamentals en qualsevol cotxe, permetent que l’altura del vehicle sigui la planificada pels fabricants i que la seguretat activa funcioni correctament. Un dels majors símptomes que indiquen el mal estat dels amortidors és que la conducció sol estar més baixa, fins i tot la distància de frenada s’amplia.

Quan els amortidors no estan en bon estat poden passar dues coses: la primera d’elles és que estiguin rígids, el que provoca que el confort disminueixi, mentre que si estan tous és més fàcil perdre el control del nostre cotxe i de la direcció.

cambio-amortiguadores-grup

Quant costa el canvi d’amortidors?

Passats els 40.000 quilòmetres, els amortidors solen necessitar revisió i és convenient canviar-los, d’aquí la importància de posar atenció a qualsevol modificació en la suspensió del teu vehicle. Encara que el preu depèn del tipus d’amortidor i del model de cotxe, els amortidors davanters se situen en els 300€, mentre que els del darrere solen tenir un preu una mica menor. Davant de qualsevol dubte, et recomanem que passeu pel nostre taller per no patir danys col·laterals majors. Només els especialistes poden determinar què necessita el teu cotxe.

Per què anar a un taller SEAT a canviar els amortidors?

Als tallers especialitzats SEAT de Grup Lesseps podràs posar a punt els amortidors si creus que necessiten un canvi o una revisió. Ho farem de forma transparent, assegurant una conducció segura i sense imprevistos. Consulta les nostres tarifes posant-te en contacte amb nosaltres per telèfon o fent-nos una visita a les nostres instal·lacions. Recorda que també disposem de l’estoc més complet de vehicles SEAT, amb els millors preus de tot el mercat.

Tornar al llistat