Comprar SEAT León Sportstourer a Barcelona: Preu i fotos
SEAT-León ST urbano familiar

Descobreix a Grup Lesseps el SEAT León Sportstourer, una de les versions familiars més ben valorades pels conductors. Amb possibilitat de configurar-ho i adaptar-ho al teu estil únic: elegant, dinàmic i amb molt d’espai.

Comprar SEAT LEÓN Sportstourer

SEAT León Sportstourer

El SEAT León Sportstourer és una màquina feta per a disfrutar de la carretera, per això disposa de motorització gasolina, dièsel, gas natural comprimit i microhíbrid. En gasolina TSI 1.0 disposa de potències de 90 i de 110 CV, a més de l’1.5 TSI de quatre cilindres amb 130 i 150 CV. La versió més potent és el motor 2.0 TSI de 190 CV.

Els amants de la conducció dièsel podran configurar el seu SEAT León Sportstourer 2.0 TDI de 155 i 150 CV. També tens l’oportunitat de triar el tipus de transmissió i de tracció: davantera o completa. Una de les últimes propostes de mobilitat neta és la de gas natural comprimit TGI, amb un motor 130 CV: ofereix una autonomia 440 km. Aquesta alternativa i la de microhibridació estan disponibles a Grup Lesseps.

Comprar SEAT León Sportstourer

Adquirint aquest vehicle no només estaràs fent un pas més en el confort i en l’habitabilitat, també en les tecnologies en matèria de seguretat. El familiar urbà de SEAT incorpora un quadre de comandaments Digital Cockpit, en el qual se centra la informació de navegació i infoentreteniment. A més, disposes d’un assistent d’embussos, control de creuer adaptatiu, detector de fatiga, assistent de llums de carretera o sistema de reconeixement de senyals de trànsit.

seat-leon-st-precio
Seat leon ST grup lesseps

Comprar SEAT León Sportstourer segona mà

Renovar el teu cotxe no ha de suposar una inversió fora de les teves possibilitats, per això a Grup Lesseps disposem d’un estoc d’ocasió en constant actualització: t’oferim les millors alternatives, revisades i preparades perquè les provis. Els nostres assessors t’informaran sobre els quilòmetres recorreguts, la motorització i la resta dels elements tècnics que fan del SEAT León Sportstourer un conjunt diferent.

Comprar SEAT León Sportstourer KM 0

Sabies que l’estoc de vehicles seminous és cada vegada més popular? No és per a menys, ja que et faciliten una conducció actual, amb els últims llançaments del mercat i a un ajustat. La clau? Que aquests vehicles han estat utilitzats en l’exposició, però continuen intactes i matriculats perquè te’ls emportis al moment. Un dels models que trobaràs en aquest estoc és el SEAT León Sportstourer km0.

SEAT Leon ST precio

On comprar un SEAT León Sportstourer a Barcelona?

A Grup Lesseps comptem amb molta experiència en la venda de SEAT, coneixent tots els elements que la converteixen en una marca amb un fort pes en el sector. Saps el tipus de vehicles que t’agraden, però no estàs segur de la motorització que encaixa amb el teu estil de vida. Qualsevol d’aquests dubtes te’ls resoldrem a Grup Lesseps, tenint en compte els teus gustos sobre la carretera.

Fotos SEAT León Sportstourer

No vols perdre detall d’aquest vehicle familiar? La següent galeria de fotos que et facilitem aGrup Lesseps servirà de guia per a conèixer el disseny del SEAT León Sportstourer a fons. Fet amb materials especialment resistents, ideals per a les famílies que busquen viure el moment sense límits. Si vols apreciar-ho en persona, el següent pas és que vinguis a provar-ho a les nostres instal·lacions.

Tornar al llistat