Comprar SEAT Mii a Barcelona: Preu i fotos
comprar-seat-mii-características

Estàs pensant a fer-te amb el vehicle ideal per a la ciutat? Llavors no pots deixar passar l’oportunitat de comprar el SEAT Mii. Aquest mini urbà compta amb les mesures i les prestacions essencials que necessites pel ritme de la ciutat. Per a aconseguir el teu Mii al millor preu, gaudeix de les espectaculars ofertes que posa al teu abast Grup Lesseps.

Comprar SEAT Mii

SEAT Mii

SEAT sempre ha tingut l’objectiu de dissenyar un cotxe per a cada conductor. A més dels SUVs i compactes, aquesta marca espanyola d’automoció ha volgut crear models perfectes per a dominar la ciutat al nostre pas. Entre les opcions d’urbà estan el SEAT Mii, una fantàstica elecció per a aquells que volen recórrer cada racó.

Entre les seves qualitats, el Mii destaca pel seu equipament tecnològic i connectivitat, fent que cada trajecte sigui el més segur i còmode possible. En aquest sentit ressalta el seu climatitzador automàtic, la seva pantalla central de 5 polzades a color amb l’aplicació Drive Mii. Però això no és tot. El SEAT Mii compta amb un paquet d’ajuda a la conducció d’allò més sorprenent que fan que el seu maneig sigui d’allò més intuïtiu i confortable. Entre altres assistents, aquest mini urbà compta amb control d’estabilitat elèctric, assistent de carril o el reconeixement de senyals de trànsit.

El SEAT Mii està disponible amb dues opcions diferents de motorització. D’una banda, un motor de gasolina d’1 litre i 75 CV de potència. Mentre que, d’altra banda, està la nova versió amb sistema híbrid TGI, la qual combina un propulsor de gasolina amb el Gas Natural (GNC) i aconsegueix els 68 CV de potència, donant lloc a una opció més sostenible i d’acord amb les noves normes anta contaminació de les grans ciutats. Totes dues alternatives motores compten amb canvi manual de 5 velocitats i tenen tracció davantera.

Comprar SEAT Mii

Si vols comprar el teu SEAT Mii al millor preu, a Grup Lesseps trobaràs les millors ofertes del mercat. A partir de des de 9.900€, aquest mini urbà podrà ser teu amb tots els avantatges i garanties d’un fabricant de la mida de SEAT. En el nostre estoc de vehicles podràs trobar diferents models del SEAT Mii perquè apostis per l’opció que més s’ajusta a la teva personalitat. Posa’t en mans dels millors professionals i deixa’t assessorar per a donar amb el cotxe que estiguis buscant!

comprar seat Mii grup lesseps
comprar seat mii oferta

Comprar SEAT Mii segona mà

Una altra bona opció per a fer-te amb aquest cotxe, és decantar-te per la nostra gamma de vehicles de segona mà. El nostre equip d’experts ha revisat tots els aspectes d’aquests models per a deixar-los preparats i així assegurar-te tots els màxims estàndards de qualitat, amb la finalitat de fer-te gaudir d’aquest cotxe com si fos un nou. Acosta’t als nostres concessionaris i emporta’t el SEAT Mii de segona mà des de 6.300 € fins a 10.000 €!

Comprar SEAT Mii KM 0

D’altra banda, una altra alternativa per a estalviar en uns certs costos del vehicle és triar un model de l’estoc de cotxes km 0. En els nostres concessionaris Grup Lesseps tens al teu abast un ampli ventall d’opcions per a triar el teu SEAT Mii km 0 a un preu increïble. Des de 8.900 € fins a 20.550 € podràs aconseguir aquest mini urbà ideal per a la ciutat.

comprar seat mii equipamiento

On comprar un SEAT Mii a Barcelona?

Vine a Grup Lessep i descobreix les millors ofertes per a comprar el teu SEAT Mii! En qualsevol dels nostres concessionaris oficials SEAT a Barcelona, Martorell, Badalona, Mataró i Blanes podràs gaudir d’un gran assessorament i ajuda per part del nostre equip per a donar amb el model de cotxe que somies conduir. A més, en les nostres instal·lacions comptem amb els millors serveis pel manteniment i la reparació del teu vehicle.

Fotos SEAT Mii

Les mesures del SEAT Mii et faran somiar amb la conducció lliure i sense límits per la ciutat. Submergeix-te a l’interior d’aquest model SEAT i descobreix una infinitat d’avantatges per a adaptar-te al ritme frenètic de la teva vida! I és que el SEAT Mii compta amb tot el necessari per a fer el teu dia a dia més fàcil.

Tornar al llistat