On comprar un SEAT al millor preu a Barcelona ciutat?
comprar-seat-barcelona-ciudad-coche

Si vols comprar un SEAT a Barcelona ciutat, no hi ha millor opció que la que t’ofereix Grup Lesseps. I és que en els nostres concessionaris oficials SEAT t’oferim un ampli catàleg de cotxes perquè triïs el que més s’ajusta als teus requisits del dia a dia. Sens dubte, al volant de qualsevol SEAT podràs gaudir d’una autèntica experiència i gaudir de la màxima seguretat i comoditat.

Comprar SEAT en Barcelona

Sent el plaer de conduir un dels models SEAT i descobreix les magnífiques ofertes que t’esperen als nostres concessionaris. Pots decantar-te per un compacte per a recórrer cada racó de la ciutat o, si ho prefereixes, un SUV amb el qual desafiar tots els terrenys i viure una aventura. En el ventall de possibilitats que t’oferim tampoc falten les opcions més sostenibles i respectuoses amb el medi ambient, com són els models elèctrics i híbrids.

comprar-seat-barcelona-ciudad-prestaciones

Grup Lesseps

El nostre grup de concessionaris oficials SEAT s’han convertit en tot un referent en la venda i manteniment de cotxes. Des dels nostres inicis hem treballat amb la finalitat d’oferir la millor atenció i servei als nostres clients. Per una banda, comptem amb grans ofertes de vehicle nou, seminous, cotxes de segona mà i km 0 per a què trobis l’opció ideal per a tu.

D’altra banda, a Grup Lesseps t’acostem els millors serveis per gaudir del teu vehicle com el primer dia. Entre ells està el nostre taller mecànic, de planxa i pintura o una àmplia oferta de recanvis i accessoris originals. I és que el nostre objectiu és fer que els nostres clients se sentin còmodes i gaudeixin del seu cotxe com es mereixen, per això també comptem amb finançament a mida i diferents cobertures d’assegurances.

comprar-seat-barcelona-ciudad-gama

Si vols aprofitar tots els nostres avantatges, no dubtis en apropar-te als nostres concessionaris Grup Lesseps, com Lesseps Motor a Barcelona ciutat. Els nostres cotxes SEAT t’estan esperant amb totes les garanties i seguretats.

Comprar-SEAT-en-Barcelona-ciudad-lesseps-motor

On comprar un SEAT a Barcelona ciutat?

El 1989, Grup Lessep va obrir el primer concessionari SEAT exclusiu de tot Espanya a la ciutat de Barcelona. Jaume Roura va ser qui va fundar aquest grup, que a dia d’avui compta amb una gran xarxa de concessionaris a tota Catalunya. A més, l’èxit inicial l’ha portat a ser la concessió que lidera els diferents rànquings de qualitat que la marca promou.

Vine a les nostres instal·lacions SEAT a Barcelona ciutat i gaudeix de tota una gamma de vehicles i dels millors serveis postvenda. T’esperem!

Tornar al llistat