Canvi kit de distribució SEAT
cambio-kit-de-distribución-

El kit de distribució és un d’aquests kits que necessiten revisió, si no volem evitar danys majors en el nostre cotxe. Per això, et recomanem que visitis les nostres instal·lacions de Grup Lesseps, on et donarem tota la informació que necessites sobre el manteniment del teu vehicle SEAT.

Què és i per a què serveix el kit de distribució?

El kit de distribució vincula totes les peces mecàniques encarregades d’admetre el moviment de les vàlvules, sincronitzant tant el cigonyal com els pistons. Està format per la corretja, un dels elements més vistosos, però també per les politges i els tensors. La corretja és l’element que més revisió i cura necessita, ja que està en continu funcionament: recomanem revisar-la a partir dels 80.000 quilòmetres.

La bomba d’aigua s’encarrega de refrigerar el motor, la corretja de distribució de generar moviment al cigonyal i de refrigerar el motor, les politges tensores de donar la tensió correcta a la cadena i, finalment, les politges guia permeten que la corretja segueixi la seva trajectòria i no pateixi vibracions en el recorregut.

Què és la corretja de distribució?

La corretja de distribució és una peça essencial del nostre vehicle, ja que és l’encarregada de sincronitzar la rotació del cigonyal i de l’arbre de lleves, permetent el tancament i l’obertura de les vàlvules del motor. Aquesta peça s’encarrega de promoure un moviment circular que posa en funcionament les vàlvules del cotxe i altres elements essencials com la bomba d’aigua o la injecció de combustible. En alguns cotxes també s’inclouen la bomba d’aigua i l’anticongelant dins d’aquest kit.

cuando-cambiar-kit-de-distribucion

Quan canviar el kit de distribució?

Depenent de l’ús que li donis al teu cotxe és recomanable el canvi del kit o la seva revisió prèvia. Tal com asseguren la majoria dels fabricants, recomanen canviar-la entre els 60.000 i els 160.000 quilòmetres, però la revisió prèvia t’evitarà una reparació costosa.

Un correcte funcionament de la distribució permetrà que tots els elements es sincronitzin, que els gasos surtin pel tub d’escapament i que el motor es mantingui a punt. Quan algun d’aquests elements es trenca, és probable que el motor també ho faci com a conseqüència o hi hagi fuites en el refrigerant. Una de les senyes per identificar-lo són els sons extranys, els cops secs o una conducció irregular, amb sotracs.

Preu de el kit de distribució de SEAT

El cost de el kit de distribució varia en funció del model i de les característiques del cotxe: pots trobar-los des dels 400 €. Sempre et recomanem que consultis als nostres experts de taller que et donaran la informació concreta de les tarifes aplicables. Al nostre taller SEAT a Barcelona tenim anys d’experiència, a més de cuidar el teu cotxe amb peces originals de la màxima qualitat.

Tornar al llistat