Mesures SEAT Ibiza: Longitud, amplària, alçada i maleter
medidas-seat-ibiza

El SEAT Ibiza és un dels clàssics de la signatura, amb més de 5 generacions a la seva esquena, i un dels utilitaris més reeixits tant de la marca com del segment. La seva primera versió és la de l’any 1984, evidenciant la gran popularitat que ha aconseguit pel seu disseny juvenil, la seva propulsió i els seus avanços en tecnologia. Descobreix els detalls d’aquest model del segment B, disponible en el teu concessionari de referència Grup Lesseps.

SEAT Ibiza

El SEAT Ibiza sempre ha destacat per la seva potència en la propulsió. La versió més actual disposa d’un dièsel 1.6 TDI de 80 o de 95 cavalls. Quant als motors de combustió més tradicional, l’Ibiza ens ofereix un motor 1.0 TSI de 3 cilindres, amb potències de 95 o de 115 cavalls. El ventall de motoritzacions culmina amb un motor 1.5 TSI de 150 cavalls. Consulta amb els especialistes del nostre taller i pregunta per les opcions més ecològiques de combustió per Gas Natural Comprimit.

Al SEAT Ibiza tens tot el que necessites, amb una pantalla tàctil de 20,3cm (8”) i la tecnologia més avançada, desenvolupada per la signatura. Una de les incorporacions més útils és la Connectivity Box, en la qual podràs donar suport al teu telèfon intel·ligent perquè es carregui el telèfon i no et preocupis de cables. El sistema d’àudio és un altre dels seus grans avanços, amb BeatsAudio i amplificador de 300W, que podràs controlar per mitjà de la seva pantalla de navegació tàctil. Inclou alguns aspectes més com la càmera de visió posterior, el sistema d’obertura Kessy o el SEAT Drive Profile.

La seguretat es garanteix amb els avanços com el control intel·ligent de coixins de seguretat, el control de creuer adaptatiu, l’assistent de frenat, el detector de fatiga o el control d’estabilitat, que redueix la velocitat i disminueix el risc d’un segon impacte en un accident multi col·lisió. L’assistent d’arrencada de pendent t’ajudarà a lliscar-te fins i tot en les situacions més complicades.

medidas-seat-ibiza-modelo
medidas-SEAT-IBIZA-modelos
medidas-SEAT-IBIZA-modelos

Mesures SEAT Ibiza

Aquest model ha variat les seves dimensions i de llarg disposa de 4.059 mm, amb una altura de 1.444 mm, una amplària de 1.780 mm i una batalla de 2.564 mm. El seu maleter compta amb una capacitat de 355 litres i un maleter màxim de 1.165 litres, dimensions conjuntes que han millorat notablement l’habitabilitat d’aquest model respecte a les anteriors versions.

medidas-seat-ibiza-tgi

Mesures SEAT Ibiza FR

El SEAT Ibiza FR és un dels acabats més sol·licitats d’aquest cotxe, amb unes llandes d’aliatge específiques i amb un para-xocs diferenciat. Les mesures d’aquesta versió són iguals que les del model regular. Pots trobar l’FR Plus, amb un navegador, amb fars Full LED i amb cristalls tintats.

medidas-seat-ibiza-tgi
medidas-seat-ibiza-grup
medidas-seat-ibiza-grup

Mesures SEAT Ibiza TGI

La versió del SEAT Ibiza TGI se centra en la propulsió més sostenible, en la propulsió neta del Gas Natural comprimit. Una solució introduïda al nostre país per la marca SEAT i que cada vegada és més acceptat pels pilots del nostre país: vehicles preparats per a moure’s amb agilitat i dir adéu a les propulsions més clàssiques. En comportament és similar al SEAT Ibiza 1.0 TSI FR, però amb l’adhesiu ECO de la DGT. Les mesures d’aquest model són iguals que les del vehicle Reference.

Fotos SEAT Ibiza

Consulta aquesta galeria de fotos per a apreciar els detalls d’aquest model, amb diverses opcions d’equipament que permeten personalitzar-ho al màxim: Reference, Style, Xcellence i FR, la seva variant més esportiva de totes. Amb aquest cotxe gaudiràs de la màxima tecnologia i incorporacions en seguretat.

On comprar un SEAT Ibiza a Barcelona?

Si estàs pensant a canviar el teu cotxe i busques un utilitari versàtil, amb el qual fer viatges en família, però amb el qual puguis moure’t per la ciutat, el SEAT Ibiza és el teu vehicle ideal. A Grup Lesseps pots aconseguir-ho en la seva versió actual en l’estoc de cotxes nous, però també pots consultar les característiques de models SEAT Ibiza segona mà, igualment interessants i amb un preu SEAT Ibiza més ajustat. Contacta amb Grup Lesseps per comprar el SEAT Ibiza. T’esperem!

Tornar al llistat