Mides SEAT Alhambra: Longitud, amplària, alçada i maleter
las medidas del SEAT Alhambra
Coneixes el cotxe més familiar de SEAT? El monovolum per excel·lència de la marca és el SEAT Alhambra amb el qual podràs experimentar una conducció molt còmoda on pots portar a tota la família sense cap mena de preocupació.

Per a què puguis conèixer bé tot sobre aquest model coneixerem el disseny i les mides del SEAT Alhambra. Què et sembla?

SEAT Alhrambra

medidas del seat alhambra
L’última versió del SEAT Alhambra té un disseny esportiu amb molts detalls que faran que gaudeixis de la millor conducció amb l’última tecnologia i el millor disseny per a garantir la màxima comoditat.

El que més destaca d’aquest model és la seguretat i confiança que transmet tant en el conductor com en la resta dels passatgers per l’ampli espai que té aquest monovolum.

las medidas del seat alhambra
las medidas del seat alhambra

Mesures SEAT Alhambra

Les mesures del SEAT Alhambra són les següents:

  • Llargària: 4.854 mm
  • Alçada: 1.740 mm
  • Amplària: 1.904 mm
  • Batalla: 2.919 mm
  • Maleter min.: 955 litres
  • Maleter màx.: 2.430 litres
medidas interior del seat alhambra

Disseny interior SEAT Alhambra

Una vegada que coneixes les mesures anem pel disseny interior del SEAT Alhambra. El que més crida l’atenció d’aquest monovolum és el seu gran espai i és que se li pot treure molt de partit perquè els seients són abatibles.

També podràs viatjar molt còmode ja que té portes laterals corredisses elèctriques perquè es pugui accedir al cotxe amb tota la comoditat del món i els assistents de seguretat que incorpora perquè la conducció sigui el més senzilla i segura possible.

Compta amb llums davanteres intel·ligents Bi Xenó, per a tenir la màxima visibilitat en tot moment perquè la seguretat és el més important.

medidas interior del seat alhambra

Fotos SEAT Alhambra

Perquè puguis valorar i comparar tots els detalls de l’interior i exterior del SEAT Alhambra, t’aconsellem que donis un cop d’ull a les següents imatges d’aquest monovolum. Què et sembla?

medidas laterales del seat alhambra
las medidas del seat alhambra
medidas interior del seat alhambra

On comprar un SEAT Alhambra a Barcelona?

Ja tens tota la informació que necessites per a conèixer tot sobre el SEAT Alhambra pel que segurament t’estàs preguntant si comprar el SEAT Alhambra, si ets a Barcelona vine al concessionari oficial de SEAT, Grup Lesseps on tens les millors ofertes i garantia per a comprar el teu cotxe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

Tornar al llistat