On comprar un SEAT al millor preu a Barcelona?

Si estàs pensant en comprar-te un cotxe nou, SEAT t’ofereix les millors opcions del mercat perquè trobis el que més s’ajusti a les teves necessitats del dia a dia. Des d’un vehicle compacte per a sentir-te lliure per la ciutat fins a un SUV amb el qual dominar qualsevol tipus de terreny. No ens podem oblidar tampoc de les alternatives més respectuoses amb el medi ambient, com són els seus vehicles elèctrics. Tots aquests models els podràs trobar als nostres concessionaris Grup Lesseps, la millor opció per a comprar el teu SEAT a Barcelona.

Grup Lesseps

Grup Lesseps t’acosta al cotxe dels teus somnis amb un ampli catàleg d’ofertes de vehicles nous, semi nous, cotxes de segona mà i km 0. Estem segurs que en qualsevol dels nostres concessionaris oficials SEAT a Barcelona podràs trobar el cotxe amb el qual gaudir de la veritable passió de la conducció i viure una autèntica aventura. Comptem amb tota mena de vehicles, pel què només hauràs de dir-nos el que estàs buscant i el nostre equip de professionals t’ajudarà a trobar la millor opció.

comprar-seat-barcelona-modelos

On comprar un SEAT a Barcelona?

Si vols fer-te amb un dels fantàstics models de cotxes SEAT a Barcelona, la millor opció és passar-te pels nostres concessionaris Grup Lesseps. Som tot un referent en la comercialització i el manteniment de vehicles SEAT i treballem sempre per a fer que tots els nostres clients rebin la millor atenció i satisfer totes les seves necessitats.

comprar-seat-barcelona-concesionario

Grup Lesseps compta amb instal·lacions en diferents punts de la província de Barcelona per a estar prop de tu i oferir-te tots els serveis que puguis necessitar. A més d’un ampli catàleg de vehicles, en els nostres concessionaris oficials de SEAT tens al teu abast una gran varietat de serveis: des de taller mecànic, serveis de xapa i pintura, recanvis oficials i accessoris SEAT fins a cobertura d’assegurances, gestoria o serveis de finançament a mida.

comprar-seat-barcelona-maresme

Comprar SEAT a Maresme

Al 2007, Grup Lesseps comença a prendre una major dimensió en la seva política d’expansió amb el parc SEAT del Maresme. Al nostre concessionari de Mataró podràs disposar d’unes grans instal·lacions amb servei de venda, acostant-te a tots els models de la marca SEAT, així com també d’un taller oficial. Els millors professionals altament qualificats es posen a la teva disposició en el cas que necessitis realitzar alguna reparació o procés de manteniment en el teu vehicle.

comprar-seat-barcelona-maresme

Comprar SEAT a Costa Brava Sud

El nostre concessionari Grup Lesseps també arriba a la Costa Brava sud, concretament, pots trobar les nostres instal·lacions a Blanes, prop de Lloret de Mar i Tossa de Mar. Si vols descobrir les últimes novetats i models de SEAT, has de venir a visitar-nos. Trobaràs fantàstiques ofertes per a aconseguir el cotxe dels teus somnis a un preu increïble. A més, disposem de serveis, recanvis i accessoris SEAT perquè gaudeixis sempre del teu cotxe llest.

comprar-seat-barcelona-blanes
Comprar-SEAT-en-Barcelona-ciudad

Comprar SEAT a Barcelona ciudad

Una de les nostres cinc instal·lacions es troba a la ciutat de Barcelona. Aquest va ser el primer concessionari SEAT exclusiu de tota Espanya que va obrir les seves portes al 1989 de la mà de Jaume Roura. Des del principi, va suposar tota una revolució i aviat es va convertir en un referent de SEAT a Barcelona i la seva província. Avui dia pots descobrir tot el nostre catàleg de vehicles i serveis en el nostre concessionari Grup Lesseps de Barcelona ciutat.

Comprar-SEAT-en-Barcelona-ciudad

Comprar SEAT a Comarca de l’Anoia

SEAT guarda una relació molt especial amb Martorell, un municipi del Baix Llobregat, que va veure néixer a la marca i el primer destí que va triar Grup Lesseps per a iniciar la seva expansió. Això va suposar tot un repte, ja que seria la representació de SEAT a la mateixa zona on és la fàbrica de la marca. No obstant això, només va ser el principi d’una gran història que ha convertit a Grup Lesseps en tot un referent a la Comarca de l’Anoia.

comprar-seat-barcelona-martorell
Tornar al llistat