Rent a car SEAT Ibiza: Preu, característiques i fotos
seat-ibiza-rent-a-car

El SEAT Ibiza és un dels vehicles més coneguts de la marca SEAT, un clàssic que ja té diverses versions en les carreteres de tot el món. Els seus orígens es marquen en el món de la competició, on ja va demostrar la potència i el dinamisme sobre l’asfalt. Coneix a Grup Lesseps les opcions per a disposar d’ell puntualment per mitjà del rent a car. Sens dubte es convertirà en la teva alternativa de referència pels teus viatges més exigents o per a les teves gestions laborals.

seat-ibiza-rent-a-car-

Rent a car SEAT Ibiza

Ja sigui per mitjà d’un particular o d’una empresa, el SEAT Ibiza de Grup Lesseps és un vehicle posat a punt per a tu. Podràs accedir a ell en cada viatge amb la teva família o també en els teus petits desplaçaments diaris. Pots aconseguir-ho durant hores o durant dies, consultant amb nosaltres la seva disponibilitat i el seu preu: només has de contactar amb Grup Lesseps, el teu concessionari oficial SEAT a Barcelona.
Aquest sistema guarda molts punts positius, ja que pots gaudir de diferents versions d’aquest vehicle i acomodar-te a aquell que més t’agradi. Disponibilitat immediata i posat a punt per a tots els conductors que vulguin accedir a ell.

RENT A CAR SEAT IBIZA

seat-ibiza-rent-a-car-
seat-ibiza-rent-a-car-características

Rent a car SEAT Ibiza característiques

El SEAT Ibiza és un cotxe complet i amb característiques que no et deixaran indiferent en la teva experiència amb el rent a car. La seva última versió compta amb opcions de dièsel i de gasolina, podent triar entre l’estoc del qual disposem: en propulsió dièsel disposem d’un 1.6 TDI de 80 i 95 cavalls. Quant als motors gasolina, l’Ibiza ens ofereix un motor 1.0 TSI de 3 cilindres, amb potències de 95 i 115 cavalls i un motor 1.5 TSI de 150 cavalls. Tu tries amb quin et quedes. També pots escollit els canvis, seleccionant entre manual o una caixa de canvi automàtica de doble embragatge DSG.

seat-ibiza-rent-a-car-grup

Rent a car SEAT Ibiza preu

A Grup Lesseps et donem diferents opcions per a poder gaudir d’aquest model mític de SEAT. Contacta amb nosaltres i resol tots els teus dubtes sobre el servei rent a car: pràctic, fiable i econòmic. Perquè en el teu concessionari oficial de Barcelona sabem la importància d’oferir un preu ajustat a totes les butxaques, tenim un ventall de tarifes que encaixaran amb el què busques.

seat-ibiza-rent-a-car-grup

On llogar el SEAT Ibiza a Barcelona?

El lloguer de vehicles és un servei molt ràpid, proporcionant-te un vehicle en moments puntuals. També et permeten provar diferents cotxes nous en diferents versions motores i amb dissenys variats: una idea excel·lent per a poder seleccionar el teu futur cotxe. A Grup Lesseps t’expliquem detalladament totes les cobertures que adquireixes amb el nostre servei rent a car, perquè només et preocupis de conduir segur amb el SEAT Ibiza. Contacta amb Grup Lesseps i rep tota la informació extra que necessites sobre aquest model i la resta que tenim a la nostra flota de rent a car.

Fotos Rent a car SEAT Ibiza

En aquestes fotos apreciaràs el caràcter que ens presenta el SEAT Ibiza, amb unes dimensions aptes per a la ciutat però espaioses per a garantir comoditat a l’interior i espai de càrrega: de llarg disposa de 4.059 mm, amb una altura de 1.444 mm, una amplària de 1.780 mm i una batalla de 2.564 mm. El seu maleter espaiós compta amb una capacitat de 355 litres i un maleter màxim de 1.165 litres. Flexible i perfecte per a tota mena de conductors i necessitats.

En aquesta galeria de fotos es poden veure les línies dinàmiques i juvenils que han acompanyat a aquest model des del seu començament, uns fars Full LED distintius que s’uneixen a la gamma de colors que pots triar. Els seus acabats són el Reference, el Style, el FR i l’Xcellence. Aprecia tots els materials i el detall amb el qual està muntat aquest vehicle disponible a Grup Lesseps.

Tornar al llistat