SEAT León 5 portes segona mà: Preu, fitxa tècnica, fotos i vídeo
seat-leon-5-puertas-segunda-mano

El recorregut del SEAT León 5 portes és una història d’èxit. Surt al mercat l’any 1999 i s’ha convertit en un dels cotxes més venuts d’Espanya. Aquesta estrella de SEAT disposa d’una versió compacta de cinc portes, ideal pels conductors dinàmics i pràctics. El tens disponible en l’estoc de segona mà de Grup Lesseps. Descobreix-ho amb nosaltres!

SEAT León 5 portes

El SEAT León és un dels cotxes més venuts a Espanya durant molts anys, sempre situant-se en la part més alta dels top vendes. No és per a menys, ja que ha sabut renovar-se amb el pas dels anys i ja presenta diverses versions que s’adapten a les necessitats dels pilots més pràctics.

SEAT León 5 portes fitxa tècnica

En la part tècnica, el SEAT León 5 portes no deixa de sorprendre, especialment amb els seus motors i amb la varietat de la qual disposa. Pots triar diverses versions de gasolina 1.0 i 1.5 amb potències a triar des dels 90 CV als 150 CV, amb tracció davantera i amb canvis manuals de 6 velocitats. En dièsel també disposa de motors 2.0 TDI amb 116 i 150 CV de potència, a més de canvis manuals de 6 velocitats i automàtiques de 7. També pots triar entre tracció davantera o total.

Si recorres al nostre estoc de segona mà, pot ser que també et trobis amb motors més actuals, com els de Gas Natural Comprimit TGI 1.4 amb 131 CV i marxes manuals de sis velocitats. Recorda consultar amb els nostres assessors de vendes, els qui t’ensenyaran de forma actualitzada totes les motoritzacions disponibles en l’estoc de segona mà.

seat-leon-5-puertas-segunda-mano-ficha-tecnica
seat-leon-5-puertas-segunda-mano-precio

SEAT León 5 portes segona mà preu

El preu del SEAT León 5 portes varia en funció de l’equipament en seguretat que tingui inclòs, dels quilòmetres recorreguts, de la seva motorització i del model en concret. No renunciïs a aquesta aposta segura, amb la qual gaudiràs en carretera durant molts anys. Visita la nostra flota de vehicles i fes-te amb un SEAT León 5 portes des dels 5.000€.

Mesures del SEAT León 5 portes segona mà

El SEAT León 5 portes és lleugerament més compacte que altres models de la signatura, amb una amplària de 1.816 mm, una longitud de 4.282 mm i una alçada de 1.459 mm. A més, la seva capacitat de maleter és de 380 litres, mentre que en el seu interior hi ha espai per a 5 places. Un cotxe amb mesures SEAT León 5 portes ajustades, ben distribuït i ideal pels conductors més pràctics.

seat-leon-5-puertas-segunda-mano-medidas

On comprar el SEAT León 5 portes segona mà a Barcelona?

La proximitat a l’hora de comprar un SEAT León 5 portes un cotxe és essencial, ja que et permet conèixer a fons el cotxe que t’acompanyarà durant molts anys. Amb el nostre personal tens l’oportunitat de preguntar tots els dubtes que contemplis en relació al teu cotxe ideal, així com les opcions de personalització o de restyling incorporant accessoris oficials SEAT.

Si vius a Barcelona i vols tenir una assistència de venda perfecta, a més d’una postvenda 10, Grup Lesseps és el teu concessionari. Contacta amb SEAT Barcelona i concerta una visita personalitzada.

Fotos SEAT León 5 portes segona mà

El SEAT León 5 portes és un d’aquests models clàssics compactes que tothom coneix a sempre vista. En els últims anys ha incorporat tecnologia punta i ha renovat el seu disseny interior i exterior. En aquesta galeria de fotos podràs veure diversos models de segona mà, amb variants en els seus acabats i en els accessoris de configuració. Hi ha un estil perfecte per a tu, amb detalls com els sistemes de navegació, l’equipament esportiu, miralls decoratius, poms de la palanca de canvis, porta esquís o inclòs fundes cobra cotxes.

Tornar al llistat