SEAT León segona mà: preu, fitxa técnica, fotos i vídeo
seat-leon-segunda-mano

SEAT León és un d’aquells models clàssics que es coneixen a tot el món de l’automoció, amb contínues renovacions que l’alcen com un cotxe d’altes prestacions. Un disseny dinàmic que s’ha anat perfilant amb el pas dels anys. A cadascuna de les seves versions trobaràs motors i línies que encaixaran amb tu. Només has de visitar Grup Lesseps i triar el teu cotxe SEAT León de segona mà preferit.

SEAT Leon FR interior

SEAT León

El SEAT León naix l’any 1999 i s’ha posicionat com un clàssic de la marca SEAT. Tant el seu interior com el seu exterior sorprenen per les seves línies naturals i els seus detalls innovadors a cada temps. L’últim llançament que vam trobar en el mercat és el SEAT León 2020, però en la resta de la gamma donaràs amb un igualment d’innovador i cuidat com si fóra nou. Una excel·lent via per a adquirir un cotxe més barat i posat a punt.

SEAT León segona mà

SEAT Leon FR interior
seat-leon-segunda-mano-ficha-tecnica

SEAT León fitxa tècnica

En la seva part més tècnica, pots trobar el SEAT León amb diferent motorització, depenent de la versió de segona mà que trïis. Destaquem les últimes que han incorporat als seus models. Amb gasolina tindrem per a escollir entre un 1.0 TSI de 90 CV i 110 CV. Amb quatre cilindres disposes d’un 1.5 TSI de 130 i de 150 CV. El màxim de gasolina és el 2.0 TSI de 190 CV, amb una caixa del canvi DSG.

Els motors dièsel 2.0, consta de potències de 115, 150 CV, amb canvi manual. En el seu últim model 2020 també compta amb l’opció de gas comprimit, per a permetre la mobilitat més neta i l’estalvi de combustible. La caixa del canvi varia depenent de la versió, disposant des de transmissió manual de 5-6 velocitats a caixa de doble embragatge DSG amb 6-7 relacions.

seat-leon-segunda-mano-precio

SEAT León segona mà preu

A Grup Lesseps disposes d’un gran ventall de models SEAT León, de diferents anys, però sempre posats a punt com si fossin nous. Els preus ajustats estan garantits en el teu concessionari de confiança, amb contínues promocions que et faciliten la compra que tant de temps portes desitjant fer.

Mesures del SEAT León segona mà

Les mesures d’aquest model depenen de la versió i de l’any de llançament, encara que en la seva última versió ens trobem amb un espai ampli que dóna lloc per a les millors aventures familiars o amb amics. De llarg el SEAT León disposa de 4,2 metres, 1,4 metres d’alt, 1,81 metres d’ample i una batalla de 2,63 metres de distància. El seu maleter compta amb una capacitat de 380 litres.

seat-leon-segunda-mano-precio
SEAT Alhambra exterior
SEAT Alhambra exterior

SEAT León disseny exterior

L’exterior d’aquest cotxe està pensat per a veure i ser vist per la resta dels conductors: destaquem els seus acabats elegants i els seus tocs esportius que han funcionat en cadascuna de les seves versions. Amb el SEAT León tens un aire fresc i renovat, amb alt rendiment i amb l’opció de personalitzar els coneixes, els accessoris i el número de portes.

¿On comprar el SEAT León segona mà a Barcelona?

Vine a Grup Lesseps i descobreix tots els models SEAT León de segona mà que disposem. Posa’t en contacte amb SEAT Barcelona i els nostres especialistes i assessors s’encarregaran de la resta. Mai ha estat tant fàcil adquirir un cotxe de segona mà a Barcelona.

Fotos SEAT León segona mà

Descobreix la varietat d’acabats que t’ofereix el SEAT León en les seves moltes versions, amb les següents fotos exclusives, on veuràs els acabats únics que diferencien totes les seves variants. Dóna una ullada a la següent galeria de fotos.

Vídeo SEAT León segona mà

Si vols veure el SEAT León en moviment, no et perdis aquest clip on apreciaràs millor les seves línies premium i cadascun dels materials. A més, si vols comprovar-ho de primera mà, a Grup Lesseps et donem l’opció de veure-ho i provar-ho en primera persona.

Tornar al llistat