SEAT Mii Electric segona mà: Preu, fitxa tècnica, fotos i vídeo
seat-mii-electric-segunda-mano-

Estàs buscant un vehicle accessible per a la ciutat que tingui un bon preu? Si a més desitges tenir una mobilitat neta, no dubtis a venir al teu concessionari de confiança Grup Lesseps i consultar el nostre estoc més actualitzat.

seat-mii-electric-

SEAT Mii Electric

SEAT sempre s’ha centrat en el desenvolupament tecnològic i en l’avanç cap a una mobilitat totalment neta i eco-friendly. El SEAT Mii Electric és un dels millors exemples d’aquest camí cap a la innovació, ja que compta amb un motor nou, amb un disseny pràctic i divertit i amb una conducció lleugera que no voldràs deixar de banda. Consulta el preu del SEAT Mii Electric i no dubtis a preguntar per a totes les versions disponibles en la nostra flota.

COMPRAR SEAT MII ELECTRIC

seat-mii-electric-
seat-mii-electric-segunda-mano-ficha-tecnica

SEAT Mii Electric fitxa tècnica

En la part més tècnica d’aquest vehicle, ens trobem amb una bateria de liti de 32,3kWh de capacitat, vinculada a un motor de combustió de 61 kW o 83 CV. El seu parell motor de 212 Nm permet que passis de 0 a 50 quilòmetres en només 3,9 segons. A més, la velocitat màxima està limitada a 130 km/h, suficient per a la ciutat i per a la mobilitat diària més pràctica.

Aquest model el pots carregar en un punt de càrrega públic o en un punt de càrrega domèstic que hagis adaptat en la teva llar. Amb una càrrega pots beneficiar-te d’una autonomia de 259 quilòmetres. També tens l’opció de triar dues maneres de conducció del SEAT Mii Electric: l’ECO i l’ECO+.

seat-mii-electric-segunda-mano-medidas

SEAT Mii Electric segona mà preu

Si vols obtenir un vehicle nou d’altes prestacions i desitges que es trobi en una franja de preu menor de l’habitual, el SEAT Mii Electric de segona mà és la solució. Comptes amb la garantia de revisió i també amb els arranjaments oportuns per a què tinguis la sensació d’accedir a un vehicle totalment nou. A Grup Lesseps ens encarreguem de totes les revisions i posades a punt.

Mesures del SEAT Mii Electric segona mà

El SEAT Mii Electric és el primer vehicle totalment elèctric de SEAT, posant al teu abast unes mesures suficients per a la mobilitat per ciutat i pel transport diari. Disposa de 3.557 mm de llarg, 1478 mm d’alt i una amplària de 1645 mm. La seva capacitat de maleter és bastant equilibrada, amb un espai de 251 litres de capacitat i la distància entre eixos és de 2420 mm.

seat-mii-electric-segunda-mano-medidas
seat-mii-electric-segunda-mano-diseño-exterior
seat-mii-electric-segunda-mano-diseño-exterior

SEAT Mii Electric disseny exterior

El SEAT Mii Electric està dissenyat pels conductors dinàmics i divertits, amb línies senzilles però que funcionen especialment bé a la ciutat. Disseny i enginyeria s’uneixen en un vehicle amb carrosseria de cinc portes, amb el lettering de “electric” com a senyal identificatiu. Disposa de llandes d’aliatge de 41 cm en color gris mat i les seves dimensions estan a l’altura de les teves necessitats a la ciutat, amb tracció elèctrica.

On comprar el SEAT Mii Electric segona mà a Barcelona?

Si estàs buscant un preu competitiu d’aquest SEAT Mii Electric no dubtis a posar-te en contacte amb SEAT Barcelona i informa’t sobre els preus i les ofertes que tenim a la teva disposició. Pros per a què accedeixis a lSEAT Mii electric amb totes les facilitats possibles.

Fotos SEAT Mii Electric segona mà

Aprecia els detalls d’aquest vehicle compacte elèctric de SEAT, ideal per a la mobilitat urbana i per a conduir mentre respectes el medi ambient. Consulta aquesta galeria de fotos i aprecia els acabats i la qualitat de tots els materials amb els quals està construït.

Vídeo SEAT Mii Electric segona mà

No et perdis aquest vídeo oficial del SEAT Mii Electric, amb tots els detalls del moviment d’aquest compacte urbà, compromès amb el medi ambient. Una excel·lent manera per a què apreciïs les bondats del comportament lleuger del vehicle sobre l’asfalt. Ja t’ha enamorat la seva tecnologia més nova?

Tornar al llistat