SEAT Mii 2021: Preu, fitxa tècnica, fotos i vídeo
seat-mii

El SEAT Mii és una de les opcions preferides per als conductors urbans, ja que disposa de la mida perfecte per moure’t de forma dinàmica. Un cotxe complet de què t’expliquem tots els detalls en el teu concessionari de confiança Grup Lesseps.

SEAT Mii

El SEAT Mii és un dels models SEAT més pràctics i accessibles que pots trobar al mercat, ideat des dels seus començaments per a la ciutat: gràcies a la seva mida pots trobar aparcament sense problema i ser àgil en els teus moviments a l’volant. Compta amb espai suficient per fer qualsevol pla, aconseguint un bon equilibri entre la mida i funcionalitat. Coneix tota la gamma de l’SEAT Mii i les característiques d’aquesta màquina Mii.

SEAT Mii Electric

El SEAT Mii Elèctric és un dels cotxes més esperats de l’any per les seves novetats motores, gràcies a la seva innovació en espai i també al seu nou sistema de propulsió elèctrica. Perquè la mobilitat elèctrica a SEAT ha arribat per quedar-se, coneix ja el SEAT Mii Electric

SEAT Mii fitxa tècnica

El microurbano SEAT Mii Electric té interessants opcions dins de la seva motorització. Es troba a la venda amb dos motors de gasolina, un 1.0 litres, amb 75 CV i amb una caixa de canvis manual de cinc velocitats. Una altra de les opcions és un motor 1.0 litre que incorpora una potència de 68 CV, alimentat per Gas Natural (GNC) i amb una caixa de canvis també manual de 5 velocitats. Totes les versions incorporen la tracció davantera, perfecta per a la ciutat.

SEAT-MII-exterior

SEAT Mii preu

A Grup Lesseps pots trobar les millors ofertes de vehicle nou, inclòs el SEAT Mii. Si estàs pensat adquirir un cotxe econòmic i que et permeti moure’t per la ciutat d’una forma pràctica, aquest és el teu vehicle ideal. Nosaltres t’expliquem tot sobre el preu SEAT Mii.

SEAT Mii disseny interior

Com succeeix en la resta de l’automòbil, el disseny interior de l’SEAT Mii és senzill, amb línies molt bàsiques buscant la practicitat en tot moment. Afegeix al seu interior la millor tecnologia que et facilita tots els desplaçaments, amb un climatitzador automàtic, un sensor d’aparcament posterior per evitar xocs, control de creuer, sensors de llum i pluja, a més de l’opció de connectar el teu smartphone amb el teu cotxe, amb la seva aplicació Drive Mii.

SEAT-Mii-diseño-

Mides del SEAT Mii

El SEAT Mii és un cotxe compacte, però amb unes dimensions que el tornen realment pràctic i equilibrat. Compta amb unes mesures SEAT Mii d’alt 1.481 mm, amb un llarg de 3.556 mm, amb una amplada de 1.645 mm i amb una batalla de 2.421 mm. Per al transport, el seu maleter té una sorprenent capacitat de 251 litres.

SEAT Mii disseny exterior

El SEAT Mii és un cotxe de petites dimensions, pensat per a la mobilitat el futur, no només per la seva opció de Gas Natural, una cosa que es plasma en les seves línies exteriors. Amb formes molt senzilles i compactes, dóna l’opció de seleccionar dos colors diferents, depenent dels teus gustos personals.

SEAT Mii segona mà

Els cotxes de segona mà són una bona opció per als que busquen un vehicle barat però amb les garanties de qualitat i de mobilitat assegurades. Els cotxes segona mà que tenim a Grup Lesseps et sorprendran pel seu bon estat i per les garanties que t’oferim. Entre tots ells també comptem amb el SEAT Mii segona mà en diverses versions.

¿On comprar un SEAT Mii aBarcelona?

Confia sempre en el teu concessionari de confiança Grup Lesseps, amb anys d’experiència en el món del motor i amb la gamma SEAT a la teva disposició. Per consultar qualsevol dubte contacta amb SEAT Barcelona a la nostra web o per número de telèfon. Els nostres professionals t’aconsellaran en cada pas de la compra de la teva SEAT Mii.

Fotos SEAT Mii

Si vols saber més sobre el disseny exterior i interior d’aquest model urbà, no dubtis en veure les següents fotos que t’ensenyem en una galeria de fotos. En elles apreciaràs les seves reduïdes dimensions i les seves línies esportives.

Vídeo SEAT Mii

Si vols conèixer aquest model en moviment, fes un cop d’ull a aquest vídeo promocional. El SEAT Mii és un vehicle que t’ofereix tot el que necessites per la teva mobilitat urbana.

Tornar al llistat