Nou SEAT Eivissa: un model decisiu i més renovat que mai
Nou SEAT Eivissa: un model decisiu i més renovat que mai

Durant més de tres dècades, milions de conductors han tingut un SEAT Eivissa. Després de quatre generacions i més de 5,4 milions d'unitats venudes, el nostre nou SEAT Eivissa arriba carregat amb la tecnologia més avançada, un espectacular dinamisme i un increïble augment en confort i espai interior. El nostre vaixell almirall es renova per complet conservant l'esperit jove, funcional, esportiu i confortable de sempre. El seu disseny fresc reflecteix l'inconfusible ADN de SEAT, però amb una execució més jove i esportiva, amb unes superfícies més esculturals, més accentuades, més excitants i aerodinàmiques. La cinquena generació del SEAT Eivissa va fer el seu debut internacional al Saló de Ginebra, la prevenda ja ha començat i les primeres unitats es lliuraran al juny de 2017.

 

El seu disseny suposa un pas més a l'ADN de SEAT

El nostre nou SEAT Eivissa té un disseny fresc i jove però també madur i equilibrat, amb perfectes proporcions que reflecteixen un caràcter fort i àgil. Conserva els trets característics del disseny de la nostra marca, però els porta al següent nivell, impulsant una gran evolució de l'ADN de disseny de la marca espanyola. 

Els fars Full LED triangulars i els icònics gràfics de les llums de dia fan que el nou SEAT Eivissa sigui reconegut immediatament. El logotip es mostra orgullosament a la graella i queda visualment realçat per les dues línies de caràcter del capó i un lleuger buit al marc cromat. El disseny en forma de X aporta un gran dinamisme i una formidable estabilitat visual.

A l'interior hem incorporat molta més tensió, amb unes línies més tècniques i precises i unes proporcions més lleugeres, aconseguint major elegància i percepció de qualitat, mentre que els nous materials mantenen el caràcter jove i dinàmic. És important destacar la gran harmonia aconseguida entre colors i materials del nou SEAT Eivissa, la qualitat percebuda del qual millora gràcies a la naturalesa dels materials, gravats i brillants. S'ha posat especial èmfasi en les proporcions horitzontals, en l'organització de les diferents àrees funcionals i en la disposició de la consola elevada per millorar l'ergonomia i la seguretat. L'objectiu ha estat aconseguir unes proporcions perfectes i una major sensació d'espai i confort.

Com és habitual a l'ADN de SEAT, tots els comandaments i instruments estan orientats al conductor i situats el més elevat possible per no apartar la vista de la carretera. A l'interior també destaca la motllura decorativa que accentua l'equilibri perfecte entre el disseny interior i la pantalla tàctil de 8 polzades. Fins i tot la palanca de canvis està situada el més elevada possible perquè el seu maneig resulti el més senzill i esportiu possible.

 

Eficient gamma de motors

Tots els motors disponibles en el nostre nou SEAT Eivissa compleixen amb la normativa d'emissions Euro6 i marquen la pauta a la seva classe per les seves excepcionals qualitats, elevada autonomia i baixes emissions. En gasolina hi ha diferents motors per triar, tots amb bloc d'alumini: La primera opció és el 3 cilindres 1.0 MPI amb 75 CV; el següent és l'1.0 TSI amb turbocompressor, intercooler i injecció directa que pot donar 95 o 115 CV; a més, pròximament estarà disponible un nou 1.5 TSI de quatre cilindres amb 150 CV. La pressió d'injecció dels TSI és de 250 bar per a les versions 1.0 de 95 i 115 CV, mentre que en l'1.5 TSI ascendeix a 350 bar. També és important destacar que tots els TSI compten amb regulació variable en admissió i fuita per millorar la suavitat i la resposta a qualsevol règim i davant qualsevol sol·licitud per part del conductor. Tots els motors tenen bloc i culata d'alumini, doble arbre de lleves mogut per corretja dentada, uns períodes de manteniment cada 30.000 km i compten amb sistema stop&start per millorar l'eficiència

 

Quatre acabats i la més avançada tecnologia

El nou SEAT Eivissa estarà disponible amb quatre línies d'acabat, començant amb el nostre Reference i seguit del nostre Style. Els topalls de gamma seran els acabats FR i Xcellence.

T'agradaria ser el primer en veure el nostre nou SEAT Eivissa? T'esperem en el nostre concessionari!

Volver al listado