Per què anar a un concessionari oficial per passar les revisions?
Per què anar a un concessionari oficial per passar les revisions?

Des de que va entrar en vigor el Reglament Europeu de Distribució a l'octubre de 2002, el consumidor pot triar on passar les revisions i tasques de manteniment del seu cotxe al taller que vulgui, ja que no afecta la garantia mínima de dos anys dels cotxes nous.

L'Associació Madrilenya de Distribuïdors d'Automòbils ofereix cinc raons perquè facis el manteniment del seu vehicle en un concessionari oficial:

  • Utilitza sempre recanvis originals: Anar a un concessionari oficial et garanteix que utilitzin maquinària i eines perfectament adaptades als models de marca. Això facilita les tasques de revisió o reparació. A més, és una garantia de que el teu cotxe sempre estarà en les millors condicions per afrontar qualsevol trajecte.

 

  • Majors terminis de garantia: Tenir un servei especialitzat, un major coneixement del vehicle i utilitzar recanvis originals es tradueix en molts casos en un major període de garantia per a l'operació realitzada, que és de tres mesos o 20.000 quilòmetres.

 

  • No et deixis portar pels descomptes: En el cas dels concessionaris oficials, aquests solen aplicar estrictament les tarifes que imposen les marques segons els temps estipulats i optimitzats segons els estàndards del fabricant. Sempre cal valorar si el treball s'ha realitzat en el mateix temps que calcula una marca i sobretot amb els mateixos estàndards de qualitat. Compte que sovint una cosa barata pot sortir cara.

 

  • Servei personalitzat: El servei postvenda de les marques està molt organitzat i estructurat, tant és així que els serveis que ofereixen els clients van més enllà de la simple reparació del vehicle. El client disposarà d'una àmplia oferta de serveis, des d'un cotxe de substitució, fins a una zona de descans amb premsa, wifi o begudes per fer l'espera més amena.

 

  • Ningú coneix millor el teu cotxe que el taller oficial: Les avançades tecnologies que incorporen els vehicles d'avui en dia, sumat als motors cada vegada més sofisticats fan que cada vegada sigui més difícil reparar el cotxe. Els mecànics dels concessionaris oficials tenen un avantatge: reben una formació contínua procedent de la marca sobre els nous models i les seves tècniques de reparació, de manera que ningú millor que ells coneixen els nous secrets del seu vehicle, i com diagnosticar i reparar qualsevol avaria.
Volver al listado