SEAT aposta pel talent i la formació
SEAT aposta pel talent i la formació

La marca espanyola, companyia precursora en la generació de talent, referma la seva aposta per la formació i el talent a través de la col·laboració amb universitats i escoles de negoci de referència. El major creador d'ocupació en el sector industrial a Espanya, ha activat l'últim any diferents projectes que el posicionen com una de les companyies més compromeses amb la innovació i el desenvolupament de nous professionals del país.

Una de les principals iniciatives és la col·laboració de la marca amb ESADE. SEAT participa activament en els diferents programes formatius d'aquesta institució acadèmica i s'ha convertit en soci d'honor de la Fundació d'aquesta prestigiosa escola de negocis. Així mateix, a través d'ESADE, la companyia automobilística ha creat aquest any la beca SEAT, que té com a objectiu potenciar la formació de futurs directius. Durant el curs 2016/17 dos estudiants d'entre 18 i 22 anys han cursat un BBA (Bachelor in Business Administration) de forma gratuïta, fent un pas més en la vinculació de la marca per la formació de joves talents.

En aquest mateix sentit, a través d'un acord amb IESE, SEAT impulsa la Càtedra SEAT d'Innovació, dirigida pel professor de l'IESE Antonio Dávila. La posada en marxa de la Càtedra respon al compromís de les dues organitzacions en el desenvolupament de la investigació sobre innovació, aplicada a diferents models de negoci, i de difondre les seves conclusions entre directius i empresaris. A més, el conveni preveu que alts executius de SEAT participin en programes formatius i trobades amb estudiants organitzats per IESE.

"Les col·laboracions amb universitats reforcen el nostre objectiu de potenciar el talent jove, ja que creiem fermament en que els directius del futur no només han de contribuir al progrés de l'empresa, sinó també ser un eix clau en el desenvolupament i transformació de la societat. Estem molt satisfets de poder col·laborar amb centres educatius d'excel·lència com IESE, ESADE, UPC o ELISAVA ", explica Xavier Ros, vicepresident de Recursos Humans es SEAT.

 

R + D per a la mobilitat del futur

En la mateixa línia col·laborativa es troba la plataforma CARNET (Cooperative Automotive Research Network), fundada per SEAT, Volkswagen Group Research i la Universitat Politècnica de Catalunya. Es tracta del primer gran centre de recerca i innovació destinat a l'àmbit de l'automoció i la mobilitat urbana del futur de Barcelona. D'aquesta manera la Universitat i la indústria creen un front comú per crear, desenvolupar i fer realitat tecnologia innovadora que doni solució als futurs estils de vida urbans: nous sistemes de mobilitat i noves formes més eficients d'utilitzar els vehicles.

En el marc del projecte CARNET, l'empresa Rücker Lypsa i l'Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona (ELISAVA) han presentat aquest any un total de sis projectes relacionats amb conducció autònoma la mobilitat del 2025/2030 dins el context de la ciutat de Barcelona, ​​ideant nous serveis de mobilitat i els interiors d'automòbils autònoms associats a aquests serveis. Dos dels projectes han estat guardonats per l'equip de Disseny de SEAT.

Volver al listado