SEAT Ateca: “Cotxe de l’Any de Renting i Flotes 2017”

El SEAT Ateca ha rebut avui el premi "Cotxe de l'Any de Renting i Flotes 2017" atorgat pel Grup Automoción Press, guardó que confirma una vegada més l'excel·lent acollida que està tenint el primer SUV de la marca espanyola. Així, l’Ateca ha superat a una forta competència composta per altres 17 vehicles, aconseguint la millor puntuació en les categories analitzades per un jurat format per 34 integrants. Es tracta de la segona ocasió en la qual un model de SEAT obté el premi "Cotxe de l'Any de Renting i Flotes", ja que el León ST va obtenir el guardó en l'edició de 2014.

Mikel Palomera, director general SEAT Espanya, ha recollit el premi en un acte celebrat al Casino de Madrid, destacant que "és un honor recollir aquest premi de 'Cotxe de l'any del Rènting i Flotes 2017' atorgat al nostre SEAT Ateca. Un premi de gran prestigi en el sector ja que el falla un jurat format per responsables d'operadors de rènting, llogadors de vehicles, gestors de firmes auxiliars i serveis relacionats amb el sector, així com per periodistes especialitzats. I és justament el caràcter heterogeni i altament qualificat d'aquest jurat el que fa que aquest premi tingui un gran valor afegit".

El SEAT Ateca va ser el vehicle que més punts va rebre, amb 1.353, per davant del Volvo S90 i l'Audi Q5, que van completar el podi. Els professionals van emetre els seus votacions sobre la base de 10 apartats, entre els quals van destacar els costos de manteniment, valor residual, nivell d'equipament i motors. I és que la marca espanyola incorpora en tota la seva gamma l'última tecnologia en connectivitat, assistents a la conducció i eficients mecàniques, atributs pels quals el SEAT Ateca ha conquistat la seva posició de lideratge.

A més, en aquesta sisena edició dels premis s'ha reconegut com a "Executiu de l'Any del Sector d'Automoció de 2017" a Jaume Roura, president i fundador del Grup Lesseps (grup de distribució de SEAT), i president de l'Associació de Concessionaris de SEAT (Ancosat), per la seva distingida trajectòria professional en el sector de la distribució i concessionaris.

Volver al listado