SEAT és el primer fabricant a Europa amb Android Auto APP en el Google Play Store
SEAT és el primer fabricant a Europa amb Android Auto APP en el Google Play Store

SEAT ha fet un altre pas més en la connectivitat en convertir-se en la primera marca automobilística de la indústria europea en oferir una app compatible amb Android Auto. La SEAT DriveApp, desenvolupada amb el sistema operatiu Android®, es troba ja disponible al Google Play® Store i permet als conductors visionar i gestionar el contingut de la App instal·lada en un dispositiu Android® des de la pantalla del cotxe. L'app ja està disponible a Espanya i en les properes setmanes arribarà a la resta de mercats on SEAT està present.

Mitjançant la SEAT DriveApp per Apple CarPlay i la SEAT DriveApp per MirrorLink, que ja estaven a la venda a l'App Store i el Google Play® Store, els conductors poden accedir, dins del cotxe i en remot, a tota la informació relativa a l'estat del seu vehicle per facilitar la seva experiència al volant. En aquest sentit, les indicacions d'estat inclouen la pressió dels pneumàtics o el consum de combustible. L'App s'actualitzarà en les pròximes setmanes i inclourà encara més funcions i serveis.

 

Pioner en connectivitat

La SEAT DriveApp ha estat íntegrament desenvolupada al Centre Tècnic de SEAT, el motor tecnològic de l'empresa que promou la connectivitat a SEAT. La marca pretén liderar la creació d'un ecosistema de mobilitat que brindi serveis fàcils als seus clients.

SEAT ja ofereix la tecnologia FullLink compatible amb els dispositius iOS i Android en tots els models de la gamma de la marca. La connectivitat en els models SEAT permet als conductors conèixer l'estat del seu vehicle sense importar on es troben i romandre connectats a les xarxes socials mentre condueixen de manera completament segura.

SEAT ha estat la primera marca a llançar la tecnologia d'Integració en Smartphone compatible amb iOS (CarPlay), Android® (Android Auto) i MirrorLink. En els dos últims anys també ha participat al Barcelona World Mobile Congress presentant les últimes novetats en cotxe connectat. Així mateix, la companyia ha signat acords amb socis de la talla de Travipay o SABA, el que li permet guanyar en agilitat a l'hora de crear solucions de mobilitat que s'ajusten al ritme del mercat de l'electrònica de consum

Volver al listado