SEAT premiada per la seva publicitat
SEAT premiada per la seva publicitat

L'anunci "Redescobreix SEAT, Tecnologia per Gaudir. Anunci Lavanda" ha guanyat el primer premi a la publicitat gràfica, dels premis Rombos que lliura el Grup Godó.

Aquests guardons, els Rombos de Publicitat, que arriben a la seva 28a edició, són una bona mostra del talent creatiu que les agències i les empreses dediquen a la premsa, i que han estat escollits per un jurat compost de prestigiosos publicitaris com Marc Ros de Aftershare.tv, Ignasi Clarà de Clarà and Obert i Camil Roca d'Ogilvy Barcelona.

Gabriele Palma, director de Màrqueting de SEAT Espanya ha recollit aquest premi lliurat per Pere Guardiola, director general comercial de Grup Godó, aquest migdia en un acte celebrat a Barcelona, ​​destacant que "és un orgull rebre aquest guardó que premia el talent publicitari. Gràcies al jurat per lliurar-nos aquest primer premi que reconeix el nostre treball creatiu".

 

Objectiu: potenciar la marca i donar a conèixer els seus valors

La campanya "Redescobreix SEAT" vol potenciar la imatge de l'empresa automobilística com a marca i donar a conèixer els seus valors, així com la importància que té en el sector de l'automòbil i en l'economia espanyola. Des de sempre, s'ha valorat més el que ve de fora i fa molt temps que SEAT va deixar de ser una marca exclusivament local per esdevenir una gran companyia internacional. Tots coneixen els models de SEAT, però no el que passa entre bastidors, és a dir, el sorprenent que és SEAT per dins. El moment en el qual s'arrenca un SEAT per primera vegada és la culminació d'un exhaustiu procés: una història darrere el teló amb mil cares diferents que comença amb la idea d'un cotxe.

SEAT va posar sobre rodes a Espanya amb el 600 convertint-se en la marca de tots els espanyols, després arribarien el 1500, 850, 124, 127, Eivissa, Toledo, Lleó, Ateca … Entre d'altres, models que en molts casos continuen escrivint la història de SEAT a l'actualitat. Un passat inoblidable, un present brillant i un futur prometedor. Així és SEAT. Per això, la companyia convida a redescobrir SEAT i valorar tot el que ofereix i representa l'única marca espanyola de l'automòbil.

Volver al listado