servicios-gruplesseps

SERVEIS, RECANVIS Y ACCESORIS SEAT

Taller mecánico SEAT

Taller mecànic

Assessors postvenda i tècnics en permanent formació amb l’objectiu de realitzar la seva feina de forma excel·lent. L’assessorament professional, la cura del detall, la minuciositat dirigida a que estiguis SUMMAMENT SATISFET amb els concessionaris del Grup Lesseps.

Servei de xapa i pintura

Els nostres tècnics cuidaran del teu cotxe fins al mínim detall per a què el reestrenis. Deixa’ns mimar el teu cotxe. Coneix les condicions especials pels clients amb assegurances a tot risc amb franquícia. Descomptes en la franquícia, cotxe substitutiu en cas de compromís de pagament per part de la companyia…

Generic_SEAT7

Cita Prèvia Taller Seat

Posa’t en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre sistema on-line i aconsegueix l’atenció més eficaç per al teu SEAT.
LESSEPS MOTOR 932 857 575
MARTORELL MOTOR 937 769 240
BADALONA 931 136 023
MARESME LESSEPS 937 986 300
BLANES 972 330 164
Generic_SEAT11

Finançament

Davant de qualsevol imprevist en el teu cotxe, els concessionaris del Grup Lesseps et proposen finançar l’import total de la reparació. Disposa de fins a 12 mesos de termini. Aquest servei és ofert per la nostra financera.

Per començar a gaudir de tots els avantatges i comoditats que t’oferim a l’hora d’adquirir el teu SEAT, no dubtis en dirigir-te al nostre equip de comercials.

Vehicles de cortesia

Per a què el teu ritme diari no es ressenti quan deixes el teu cotxe al nostre taller i/o per a determinades intervencions disposem de vehicles de cortesia (cessió segons disponibilitat i limitada en el temps).

Vehículo de cortesía SEAT
Coche alquiler Barcelona

Cotxe de lloguer

Si preveus que necessitaràs un cotxe de lloguer mentre el teu cotxe s’està reparant, contacta amb nosaltres. Et facilitarem un vehicle per a què prossegueixis amb la teva activitat diària.

Recepció activa

Realitza conjuntament amb els nostres assessors postvenda la recepció del teu vehicle, coneixent l’estat dels principals elements d’aquest. Coneix el check-list que els assessors et presentaran amb la situació real del teu cotxe.

Generic_SEAT16
Generic_SEAT17

Revisió Pre-ITV

T’oferim el servei Pre-ITV gratuït. Es tracta d’una revisió que ens permetrà controlar els punts bàsics del teu vehicle, proposant les solucions que corresponguin als possibles problemes detectats.

A més, et passem l’ITV, només hauràs d’abonar les taxes corresponents. Els concessionaris de Grup Lesseps t’ajuden a estalviar temps.

Venda de pneumàtics

No només t’oferim pneumàtics als preus més competitius, sinó que et recomanarem els més adequats en base al teu estil de conducció.

Generic_SEAT8
Generic_SEAT21

Recanvis originals y accessoris SEAT

En les intervencions en vehicles SEAT dels concessionaris de Grup Lesseps s’utilitzen Recanvis Originals SEAT. És la millor manera de garantir la màxima qualitat i durabilitat dels vehicles.

SEAT amb més de 5 anys

Els Recanvis ECONOMY són la solució ideal per als vehicles amb més de 5 anys, perquè ofereixen la millor relació entre qualitat, durabilitat i preu

Generic_SEAT3
Generic_SEAT25

Assegurances de l’automòbil

Busquem la cobertura més adequada entre les diferents opcions del mercat. Aprofitem el teu descompte per a què obtinguis la millor cotització.

Servei d’empreses

A les companyies de rènting, les petites i mitjanes empreses, els llogaters i els organismes oficials, els oferim el nostre departament d’empreses per atendre les teves necessitats.

Lliurament de vehicles a tot l’àmbit nacional, serveis de rènting, leasing o finançament, atenció personalitzada a postvenda…, són algunes de les característiques del nostre servei per a empreses.

Generic_SEAT19
Generic_SEAT27

Gestoria

Els tràmits que necessitis en relació al teu vehicle de la manera més fàcil. Canvis de titularitat, matriculacions…