sobrenosostros

CONCESSIONARI SEAT A BARCELONA

Concesionario SEAT Barcelona

QUI SOM?

El 1989 obre les seves portes a la ciutat de Barcelona el primer concessionari SEAT exclusiu de tot l’estat, promogut per Jaume Roura, gràcies a la seva activitat anterior com a empresari del món de l’automòbil i la seva gran estima per la marca de la Zona Franca. Estant en aquesta època en construcció la nova fàbrica de SEAT a Martorell, Lesseps Motor es manifestava ja com un referent en la comercialització i manteniment de SEAT a Barcelona i la seva província.

El nivell de l’oferta integral de Lesseps Motor permet que des de llavors, la concessió lideri els diferents rànquings de qualitat que la marca promou.

Després d’uns anys, al 1996, és quan es planteja l’expansió de l’empresa, iniciant-se la mateixa adquirint la concessió SEAT situada a Martorell, anomenada MARTORELL MOTOR. Sens dubte, ser la representació de la marca a la mateixa zona on està ubicada la fàbrica, és tot un repte.

Posteriorment, al 2007, i seguint amb l’estratègia de creixement, la ciutat de Mataró va ser la següent on Grup Lesseps va començar a prendre major dimensió. Per mitjà de MARESME LESSEPS tot el parc SEAT del Maresme veu cobertes les seves necessitats. És a Badalona, al Polígon Industrial de Les Guixeres on, al 2011, el Grup completa el cercle de concessionaris oficials SEAT. Amb el concessionari  ABADALONA, l’oferta tècnica-comercial dels concessionaris de Grup Lesseps abasten des del Baix Llobregat, fins al Maresme passant pel Barcelonès.

En resum, disposem de cinc instal·lacions a Barcelona, ​​Martorell, Mataró, Badalona i Blanes ​​amb més de 20.000m2 de superfície a la teva disposició, on trobaràs tots els serveis que necessitis: recanvis, mecànica, planxa, assegurances, finançament, vehicles nous i d’ocasió…

Però a més, trobaràs un col·lectiu de més de 100 persones amb una clara vocació de servei vetllant perquè els usuaris d’un automòbil SEAT satisfacin totes les seves necessitats.

El convidem a visitar el nostre apartat de SERVEIS on podràs conèixer i comprovar tota la nostra oferta integral. Sens dubte, Grup Lesseps és l’opció més aconsellable a l’hora d’escollir el teu nou SEAT. Tot el que fem està orientat cap a tu, cap al nostre CLIENT.

Cita Prèvia Taller Seat

Posa’t en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre sistema on-line i aconsegueix l’atenció més eficaç per al teu SEAT.
LESSEPS MOTOR 932 857 575
MARTORELL MOTOR 937 769 240
BADALONA 931 136 023
MARESME LESSEPS 937 986 300
BLANES 972 330 164

Les nostres instal·lacions