citaprevia

TALLER SEAT A BARCELONA

Título por defecto

Dades personals

Dades vehicle

Sobre la teva cita

Tipus de revisió

Enviar sol·licitud

Si busques un taller SEAT a Barcelona, a Grup Lesseps trobaràs tot el què necessites. Som taller oficial SEAT i comptem amb el millor equip de professionals que s’encarregaran de solventar tots els problemes del teu cotxe, sempre amb la màxima excel·lència en la nostra feina. A les nostres instal·lacions detectarem i solucionarem qualsevol anomalia que pugui ocasionar-se al vehicle, i evitarem possibles problemes en el futur. La nostra preocupació principal és que el teu SEAT es mantingui com el primer dia. A Grup Lesseps trobaràs un taller mecànic, un altre de xapa i pintura, a més de tot tipus d’accessoris i recanvis originals SEAT.

Taller Seat

A Grup Lesseps et garantim el millor tracte pel teu vehicle. Els nostres experts valoraran el teu SEAT amb l’objectiu de realitzar la seva feina de forma excel·lent. Podem tractar tots els models SEAT. L’assessorament professional juntament amb la cura del detall i la minuciositat estan dirigits a què estiguis summament satisfet amb el nostre taller.

Disposem d’un taller mecànic i un altre de xapa i pintura per a poder solventar tots els teus problemes amb el teu cotxe. Els nostres tècnics cuidaran del teu vehicle fins el més mínim detall per a retornar-te’l com nou. A més, si ho desitges, pots conèixer tots les condicions especials per a aquells clients amb assegurances a tot risc amb franquícia. Descomptes de la franquícia, cotxe substitutiu en cas de compromís de pagament per part de la companyia.

També posem a la teva disposició la possible recepció del teu vehicle juntament amb els nostres assessors, coneixent l’estat dels principals elements del mateix. Pots fins i tot conèixer la check-list que els assessors et presentaran amb la situació real del teu cotxe. I recorda que en les intervencions a vehicles SEAT dels concessionaris de Grup Lesseps s’utilitzaran recanvis originals SEAT. Així garantim la màxima qualitat i durabilitat als vehicles que tractem.

Taller SEAT Barcelona

Com demanar cita prèvia pel taller

A les nostres instal·lacions t’oferim la possibilitat d’adquirir la teva cita a través de la nostra pàgina web. Pots fer la teva sol·licitud de cita per a taller en qualsevol dels serveis que t’oferim a Grup Lesseps. Només hauràs d’emplenar el formulari inferior indicant-nos el dia que desitges que rebem el teu vehicle, el motiu de la visita i les teves dades personals.

Una vegada la rebem, un dels nostres comercials es posarà en contacte amb tu per confirmar-te si és possible atendre’t el dia que has sol·licitat. Aquesta petició en cap cas és vinculant i serà el nostre equip comercial qui et confirmarà la teva cita al nostre taller.

Si necessites realitzar qualsevol tipus d’operació de manteniment, així com xapa i pintura, mecànica, instal·lació d’accessoris o canvi de pneumàtics, no dubtis a sol·licitar-nos una cita prèvia per atendre’t sense esperes i sense sorpreses.

Serveis SEAT

Entre els serveis SEAT que t’ofereix el nostre taller podràs trobar un taller mecànic, on els nostres assessors postvenda i tècnics realitzaran el seu treball de forma excel·lent. Un servei de xapa i pintura, per cuidar el teu cotxe fins al més mínim detall. La possibilitat de demanar una cita prèvia posant-te en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre sistema online per aconseguir l’atenció més eficaç pel teu SEAT. Finançament per a qualsevol tipus d’imprevist amb el teu cotxe, a Grup Lesseps pots finançar l’import total de la reparació.

Per a què el teu ritme diari no es ressenti quan deixes el teu cotxe en el taller, també t’oferim un vehicle de cortesia. Un cotxe de lloguer si preveus que necessitaràs un cotxe mentre el teu està a taller. Revisió Pre-ITV gratuïta, que ens permetrà comprovar els punts bàsics del teu vehicle. La venda de pneumàtics, recanvis originals i accessoris SEAT, assegurances d’automòbil, serveis d’empresa i gestoria, pels tràmits que necessitis en relació amb el teu vehicle de la manera més fàcil.

Taller mecànic

A Grup Lesseps trobaràs tot el que necessites. Disposem d’una àmplia selecció de vehicles nous, de segona mà i ocasió i km 0. Tots ells en les millors instal·lacions i amb un taller mecànic SEAT i un altre de xapa i pintura. Cuidar del teu cotxe mai ha sigut tan fàcil. Posem a la teva disposició tots els nostres serveis per a què el teu SEAT es mantingui sempre com nou. Amb els millors professionals, les instal·lacions més innovadores i les millors eines. A més, amb l’ajuda del nostre equip de professionals i les més modernes instal·lacions, el teu cotxe estarà sempre a punt.

Recambios SEAT Barcelona