sobrenosostros

TREBALLA AMB NOSALTRES

Treballa amb nosaltres

El 1989 obre les seves portes a la Ciutat de Barcelona el primer concessionari SEAT exclusiu de tot l’estat, promogut per Jaume Roura, gràcies a la seva activitat anterior com a empresari del món de l’automòbil i la seva gran estima per la marca de la Zona Franca. Estant en aquesta època en construcció la nova fàbrica de SEAT a Martorelll, Lesseps Motor es manifestava ja com un referent en la comercialització i manteniment de SEAT a Barcelona i la seva província.

El nivell de l’oferta integral de Lesseps Motor permet que des de llavors, la concessió lideri els diferents rànquings de qualitat que la marca promou.

Després d’uns anys, al 1996, és quan es planteja l’expansió de l’empresa, iniciant-se la mateixa adquirint la concessió SEAT situada a Martorell, denominant-se MARTORELL MOTOR. Sens dubte, ser la representació de la marca a la mateixa zona on està ubicada la fàbrica és tot un repte.

Posteriorment, al 2007, i seguint amb l’estratègia de creixement, la ciutat de Mataró va ser la següent on Grup Lesseps va començar a prendre major dimensió. Per mitjà de MARESME LESSEPS tot el parc SEAT del Maresme veu cobertes les seves necessitats. És a Badalona, ​​al Polígon Industrial de Les Guixeres on al 2011 el Grup completa el cercle de concessionaris oficials SEAT. Amb el concessionari  a BADALONA, l’oferta tècnico-comercial dels concessionaris de Grup Lesseps abasten des del Baix Llobregat, fins al Maresme passant pel Barcelonès.

En resum, disposem de cinc instal·lacions a Barcelona, ​​Martorell, Mataró, Badalona i Blanes ​​amb més de 20.000m2 de superfície a la seva disposició, on vostè trobarà tots els Serveis que necessiti: Recanvis, Mecànica, Planxa, Assegurances, Finançament, Vehicles nous i Semi-Nous… Però a més, vostè trobarà un col·lectiu de més de 100 persones, amb una clara vocació de servei vetllant perquè els usuaris d’un automòbil SEAT satisfacin totes les seves necessitats.

Ofertas de Empleo

Uneix-te al nostre equip

L’equip de professionals que formen el Grup Lesseps comparteix l’entusiasme per la feina ben feta i per oferir sempre el millor servei al client. Descobreix les claus per treballar en el nostre Grup.

Què oferim?

Les persones que desenvolupen la seva carrera professional dins el Grup Lesseps són el motor de la nostra Organització, ja que són imprescindibles perquè puguem prestar un servei de qualitat pel que fa a la venda de les marques que representem com en els serveis postvenda.
Per això, perquè tots som importants per aquest projecte conjunt, l’Organització ha desenvolupat un seguit d’accions encaminades a posar al servei dels nostres col·laboradors un projecte de creixement personal i professional, que fa possible que el grup Lesseps segueixi creixent i que a més ho faci de manera responsable i sostenible.

Què busquem?

A Lesseps busquem professionals amb o sense experiència, que comparteixin un objectiu comú orientat a satisfer les necessitats dels nostres clients amb la màxima qualitat.
L’alta competitivitat del sector de l’automoció exigeix un servei excel·lent i per aconseguir-ho és imprescindible el treball en equip, la confiança i l’esperit de col·laboració, valors que defineixen la nostra filosofia.
Per posicions tècniques cal la formació i / o experiència en el Sector i per a la resta de llocs, el  teu valor i entusiasme definirà si encaixes amb les necessitats del Grup.
Si t’agrada el sector i t’agrada treballar amb una clara orientació al client tant intern com extern, el grup Lesseps és el teu projecte professional.

CONEIX LES NOSTRES OFERTES ACTUALMENT VACANTS

Trabaja con nosotros

Oferta de Feina (ref. CV-01)

Descripció de feina

Assessorament comercial amb el client seguint el procés de vendes estipulat pel fabricant: detecció de necessitats, presentació de producte, assessorament, negociació i tancament.
Gestió del trànsit de clients creat a través d’un creador d’ofertes / agenda personal del comercial.
Maximitzar les possibilitats de venda creuada i dels anomenats “atípics” durant el procés de venda del vehicle (matriculació, accessoris, finançaments, assegurances, productes de fidelització – ampliació de garantia, pla de manteniment, etc.).
Emplenament dels tràmits a partir del tancament de la venda pel que fa a processos administratius (documentació específica de cada client), tramitació de sol·licituds de finançament, coordinació amb els Departaments de postvenda i Recanvis pel que fa al muntatge d’accessoris.
Compliment de les quotes mensuals d’Objectiu Individual i Col·lectiu.
Compliment diari de les avaluacions per part de la marca pel que fa als programes implantats de qualitat amb el client.
Capacitat de treball en equip, col·laborant en les tasques diàries conjuntes de manteniment del lloc de treball..
Aptituds i coneixements desitjats
Vendes d’automòbils Sector automobilístic Procés de vendes Serveis comercials Treball en equip Negociació Coneixement en Programes de Gestió (DMS – CRM) Assessorament Tècnic i Comercial.

ENVIA’NS EL TEU CURRíCULUM

Si t’interessa qualsevol de les ofertes actualment disponibles, deixa’ns les teves dades de contacte i envia’ns el teu currículum en format PDF o DOC (màxim 2MB), i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible

Adjunta el teu CV (DOC o PDF preferiblement)
He llegit i accepto la Política de Privacitat

Coneix les nostres instal·lacions